O nama

Pretvaramo ideje u jedinstven stil življenja.

ION Solutions je kompanija za inženjering i razvoj softvera. Fokus našeg rada je dizajn, integracija i održavanje različitih IT rješenja dizajniranih za upravljanje sistemima visoke složenosti na modularan i otvoren način.ION Solutions nudi najnaprednija i tehnološki i ekonomski optimizovana rješenja na polju automatizacije stambenih i poslovnih zgrada prije svega u pogledu kontrole, nadzora i upravljanja MEP instalacijama poput klimatizacije i ventilacije (HVAC), osvjetljenja, protivpožarnih i bezbjedonosnih sistema. Integracija različitih tehnologija u cjelini, oblast je u kojoj možemo pružiti stručnost i iskustvo.

Naša rješenja iz oblasti energetske efikasnosti doprinose racionalnoj potrošnji energije i ekonomskim uštedama, čime se postiže isti ili viši nivo komfora za klijenta.

Naša misija je promocija i upotreba savremenih tehnika i alata zasnovanih na SMART principima čijom primjenom dolazimo do kvalitetnih poslovnih rješenja koja distribuiramo našim klijentima u cilju poboljšanja pouzdanosti i performansi objekta. Naš prioritet je uspostavljanje odnosa dugoročnog povjerenja sa saradnicima i korisnicima naših usluga, uz intenzivnu podršku naših partnera.

Naša rješenja

Naša rješenja

ION Solutions Crna Gora.

ION Solutions je kompanija za inženjering i razvoj softvera. Fokus našeg rada je dizajn, integracija i održavanje različitih IT rješenja dizajniranih za upravljanje sistemima visoke složenosti na modularan i otvoren način.

Specijalizacija

CENTRALNI SISTEM ZA NADZOR I UPRAVLJANJE (CSNU)

SISTEM UPRAVLJANJA HOTELSKIM SOBAMA (RMS)

ELEKTROMOTORNI POGON (EMP)

PAMETNA KUĆA (SH)

Budimo u kontaktu

contacts
Vlada Cetkovica 2, Podgorica, Crna Gora
+382 20 250 424
design@ionsolutions.me
https://ionsolutions.me/
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong